Praktijk Turn Around

triggerpoint therapie - dry needling - massagetherapie

bedrijven

Stoelmassage op locatie. Dit wordt ook wel Bedrijfsmassage genoemd omdat de behandelaar de bedrijven bezoekt om ter plaatse een stoelmassage te geven.

landelijke dekking

Praktijk Turn Around is actief sinds 2005. De afgelopen jaren is er een landelijk netwerk ontstaan van ervaren behandelaars. Deze collega's hebben door de jaren heen verschillende stoelmassages in opdracht van Praktijk Turn Around naar volle tevredenheid uitgevoerd.

Of het nu gaat om een reguliere of eenmalige opdracht. Vraag ons naar de mogelijkheden. Het voordeel voor u is dat wij het volledig kunnen organiseren. U heeft te maken met slechts één contactpersoon. Het enige wat u hoeft te doen is het ervaren wat de effecten zijn van bedrijfsmassage.


gratis demonstratie

Om een goede indruk te krijgen van bedrijfsmassage wordt u ter kennismaking een gratis demonstratie aangeboden. Deze demonstratie bestaat uit een aantal stoelmassages en een toelichting. Tijdens deze demonstratie worden er maximaal drie personen gemasseerd. Het is belangrijk dat minimaal één van deze personen betrokken is bij de besluitvorming.

Wilt u gebruik maken van de vrijblijvende demonstratie? Bel naar 06 - 49 600 740 of mail naar praktijkturnaround@gmail.com.

therapie op locatie

Stoelmassage kan zowel preventief als curatief ingezet worden voor uw medewerkers. Naast de alom bekende stoelmassage behandeling op locatie heb ik een stoelmassage ontwikkeld o.b.v. triggerpoint therapie. Hierdoor is het mogelijk om klachtbehandelingen op locatie uit te voeren. Op die manier kan er eventuele uitval van uw medewerkers worden voorkomen. Het gaat hierbij meestal om schouder-, nek- of hoofdpijnklachten. Neemt u gerust contact op voor meer informatie over deze vorm van stoelmassage.

tarieven

Het tarief voor een stoelmassage op reguliere basis is afhankelijk van het aantal deelnemers en de frequentie. Bij opdrachten met een eenmalig karakter of minder dan zes personen wordt er uitgegaan van een uurtarief. Wilt u direct een offerte op maat?
Bel naar 06 - 49 600 740 of mail naar
praktijkturnaround@gmail.com.