Praktijk Turn Around

triggerpoint therapie - dry needling - massagetherapie

routebeschrijving

met de auto

Via de Utrechtse Baan (A12) rijdt u Den Haag binnen. U verlaat de A12 bij afslag 3 (Bezuidenhout / Mariahoeve). Bovenaan de afrit gaat u bij de verkeerslichten rechtsaf. Zorg dat u op de tweede baan (voor rechtdoor) uitkomt. Bij het 2e verkeerslicht gaat u linksaf de Wilhelmina van Pruisenweg in. U passeert wederom een verkeerslicht en rijdt rechtdoor de Jacob Mosselstraat in. U gaat de 2e straat rechtsaf. U rijdt dan al de 2e Louise de Colignystraat in. Na ongeveer 30 meter aan de linkerkant ziet u nummer 44. U bent gearriveerd bij Praktijk Turn Around.

Let op! Van maandag t/m vrijdag is het betaald parkeren van 9:00 u - 14:00 u. Parkeerzone 1706.

met openbaar vervoer

Tramverbindingen vanaf Centraal Station:
Via Centraal Station kunt u het beste de tram nemen. U kunt kiezen uit lijn 2 of 3.
Lijn 2:
U moet opstappen in de richting van Leidschendam. U passeert eerst tramhalte Ternoot. De daaropvolgende halte is Oostinje. De derde halte is de Stuyvesantstraat. Bij deze halte moet u uitstappen. U ziet direct aan de rechterzijde de 3e Louise de Colignystraat. U loopt deze straat in en na ongeveer 250 meter passeert u het van Imhoffplein. U blijf rechtdoor lopen. Dit plein sluit direct aan met de 2e louise de Colignystraat. Dit begint aan de rechterzijde met nummer 44. Dit is tevens de locatie van de Praktijk. U bent gearriveerd bij Praktijk Turn Around.

Lijn 3 Randstadrail:
U stapt in de tram richting Zoetermeer. Bij de eerste halte die u tegenkomt stapt u uit. U loopt de Prinses Marijkestraat in. Aan het eind van deze straat gaat u linksaf de Louise Henriëttestraat in. De eerste straat rechts is de Louise de Colignystraat. Deze straat gaat u in en passeert aan de linkerzijde de Amalia van Solmsstraat en de Jacob Mosselstraat. Vanaf de Jacob Mosselstraat is het nog ongeveer 30 meter aan de linkerzijde (nummer 44). U bent gearriveerd bij Praktijk Turn Around.

Treinverbinding vanaf station Laan van Nieuw Oost-indië:
U stapt het stationsgebouw uit aan de zijde van de Wilhelmina van Pruisenweg. U loopt naar links tot het einde van deze straat (parallel aan het spoor). U gaat met de bocht naar rechts. U passeert 2 maal verkeerslichten (Schenkkade) en loopt rechtdoor de Jacob Mosselstraat in. U gaat voorbij aan de Van der Parrastraat (aan de rechterzijde). De eerstvolgende straat is de 2e Louise de Colignystraat. U gaat hier rechtsaf. Na ongeveer 30 meter aan de linkerzijde is nummer 44. U bent gearriveerd bij Praktijk Turn Around.